EET SPORTIEF
2020-05-01

COVID-19 leert ons hoe belangrijk gezondheid voor ons is en dat we allemaal kwetsbaar zijn.

 

Is jouw sportkantine klaar om stap voor stap aan een gezondere samenleving te werken? Dit is niet vanzelfsprekend en geen kortetermijnoplossing.

 

Eet Sportief begeleidt jullie bij het aanpassen van de sportkantine/cafetaria om, in overeenstemming met de COVID-19 regelgeving, open te mogen zijn. En inkomsten binnen te krijgen.

Dit grotendeels online sportcateringconcept voorkomt groepsvorming en wachtrijen voor de toog, en beperkt het aantal persoonsbewegingen en contactmomenten tussen sporters en kantinemedewerkers.

 

Via de innovatieve Eet Sportief tool kunnen sporters online eten en drank bestellen en betalen.

Bestellingen worden op de gewenste locatie in de sportclub - bijvoorbeeld aan de steiger, op het veld of in de kleedkamer - bezorgd, of via de toog aan een persoon meegegeven.

 

Deze besteloplossing sluit aan op de anderhalvemetersportclub, de digitale belevingswereld van de sporters en de doelstellingen van de gezonde sportkantine.

 

Dus doe mee en ga nu aan de slag, tref voorbereidingen en maak met elkaar een plan. De Eet Sportief coaches zijn er klaar voor om jullie verder te helpen. Ze begeleiden jullie daadwerkelijk met heel concreet en direct bruikbaar praktijkadvies.

Aansluitend bij de doelstellingen van de gezonde sportkantine worden social marketingtechnieken gebruikt om de gezonde keuze te promoten. Ook voedingswaarde en allergenen zijn direct zichtbaar per product. Het toevoegen van een QR-code of boekhoudmodule zijn optioneel.

 

Wij begeleiden uw sportclub bij deze transitie op maat.

 

Nieuwsgierig naar meer info?