EET SPORTIEF
2020-06-06

Eet Sportief begeleidt het aanpassen van uw sportkantine om, in overeenstemming met de COVID-19 regelgeving, aan de slag te gaan en inkomsten te verwerven. Dit grotendeels online sportcateringconcept voorkomt groepsvorming en wachtrijen voor de toog, en beperkt het aantal persoonsbewegingen en contactmomenten.

Via de innovatieve Eet Sportief tool kan men online eten en drank bestellen en betalen. Dit sluit aan op de anderhalvemetersportclub en de doelstellingen van de gezonde sportkantine.

Dit is niet vanzelfsprekend en geen kortetermijnsoplossing.

Eet Sportief begeleidt u daadwerkelijk met heel concreet en direct bruikbaar praktijkadvies bij het aanpassen van uw sportkantine/cafetaria om, in overeenstemming met de nieuwe COVID-19 regelgeving, te mogen openen.

Via de innovatieve Eet Sportief oplossing kunnen sporters online eten en drank bestellen, betalen en aangeven welke de gewenste locatie in de sportclub is om deze te bezorgen (bijvoorbeeld op het veld, op de steiger of in de kleedkamer).

Aansluitend bij de doelstellingen van de gezonde sportkantine worden social marketingtechnieken gebruikt om de gezonde keuze te promoten. Ook voedingswaarde en allergenen zijn direct zichtbaar per product. Het toevoegen van een QRcode of boekhoudmodule zijn optioneel.

De Eet Sportief coaches zijn er klaar voor om jullie verder te helpen en te begeleiden op maat van uw sportclub.

Hulp nodig? ria.vanderstraeten@sportsnutritionconsultancy.be