EET SPORTIEF

Menu

Onze dienstverlening

Jullie kregen al vragen om een gezonder aanbod in de kantine te serveren, maar weten niet goed hoe eraan te beginnen? 

 

De juiste energie op het juiste moment

Duursporters, sportende tieners en elkeen die op intensief sport heeft de hele dag door veel energie nodig. Op wedstrijddagen zelfs nog meer. 

Het Eet Sportief aanbod is afgestemd op wat jullie sportende leden lekker vinden en nodig hebben om goed te kunnen presteren. Vol goede voedingsstoffen voor langdurige energie. Via toogverkoop en automatenverkoop krijgen sporters de juiste energie op het juiste moment.

Met ons Eet Sportief sportcateringconcept sturen we jullie sporters na elke pauze weer vol energie aan het werk. Ze genieten van hun break en verkleinen tegelijkertijd het risico op lichamelijke klachten, blessures of ziekte, terwijl hun prestatie optimaliseert.

 

Sportcatering: een aantrekkelijk, gezond en betaalbaar aanbod

De sportkantine is een plek waar men oplaadt, ontmoet en bijpraat. En natuurlijk eet en drinkt.

Een gezellige cafetaria, bar of sportkantine draagt bij aan het werkplezier van uw medewerkers en vrijwilligers. Net als onweerstaanbare sportcatering.

Een aanbod met een juiste balans tussen soepen, salades, broodjes, fruit en zuivel enerzijds, en warme, hartige snacks en zoete lekkernijen anderzijds. Rekening houdend met lokale voorkeuren en speciale momenten. En waar mogelijk ter plekke bereid en smakelijk gepresenteerd. 

Bij Eet Sportief geldt dat gezond en verantwoord eten ook lekker en betaalbaar eten is.

Het aantrekkelijke assortiment dat wij voorstellen houdt sporters en supporters in de club en geeft ze de energie om goed te presteren. Onder het motto ‘Hier eet je lekker en gezond zonder enige inspanning’.

Wij inspireren jou op basis van de voedingsaanbevelingen met een aanbod met zoveel mogelijk voorkeurs- en middenwegproducten: geweldige wraps, frisse salades, vers belegde, met groente verrijkte broodjes, fruit, zuivel en overheerlijke soepen.

Zodat men in de kantine kan terecht kan voor nog snel een licht ontbijt of vieruurtje alvorens te sporten, voor het drankje tijdens de break of halftime, voor de grote trek na het sporten, voor de kleine goesting of de razende honger. Of gewoon om ’s middags de batterijen weer op te laden.

 

In lijn met onze missie ‘samen voor een gezonder aanbod’ adviseren en begeleiden wij uw sportclub in hoe aan de slag te gaan met de invoering van sportcatering en het organiseren van gezonde sportevents. Met COVID-proof online bestellen (en betalen), alle info over allergenen en voedingswaarde in een klick.

Zover zelfs dat we de marketing van gezond op het verkooppunt inzetten met diverse toeters en bellen

En we helpen jullie opdat alle verpakte voeding het juiste etiket heeft.

 

Wij adviseren je graag en begeleiden jouw sportclub bij deze transitie op maat.

Contacteer ons vrijblijvend met uw vraag: info@eetsportief.be